lauantai 8. lokakuuta 2011

Jaa niin

Unohtunut mainita täällä, että tietosuojavaltuutettu on pistänyt toimeksi, että saisin lopultakin sen väärennetyn asiakaskertomuksen Uudenkaupungin perheneuvolasta. Tein siis tietosuojavaltuutetulle jonkinlaisen anomuksen, ja soittivat ja lupasivat laittaa määräyksen menemään.

Perheneuvolan Myllyojahan väärensi minun asiakaskertomukseni kokonaan, ja lasten osalta Wallenius. Tutkintapyyntö löytyy aiemmista teksteistä, kiinnostuneille tiedoksi :)

Senkin olen oppinut, että myös oikaisupyyntöön pitäisi saada vastaus. Joskus sellaisenkin tein ja sain vastauksen ettei korjata sosiaalitoimen asiakaskertomusta. Pitänee etsiä jossain vaiheessa ne paperit ja tallenteet joissa Helvi Heiniö EI kerro mahdollisuudesta hakea muutosta hänen päätökseensä.

Ja lokitietoja, eli kuka on kirjannut ja mitä sekä milloin, niitä pitää pyytää julkisuulain muistaakseni 11. pykälän mukaan ja perusteella. Ne eivät kuulu tietosuojavaltuutetun toimenkuvaan, kummallista kyllä.

Tapani mukaan kehun vielä lopuksi viranomaista :) Tietosuojavaltuutetun toimistosta soitti todella asiallinen ihminen, jonka kanssa saattoi keskustella! Kaikki on maailmassa mahdollista???

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti