tiistai 8. marraskuuta 2011

Valtakunnansyyttäjänvirasto

Valtakunnansyyttäjänvirasto tutkii nyt sitä pikku sähköpostia jonkinlaisena uudelleenkäsittelypyyntönä tms. Juha-Mikko Hämäläinen, joka asiaa selvittää, sanoi että tällähän ei ole kiire kun rikokset eivät ihan heti vanhene.

Laitoin eilen postia, että rikossarja on alkanut jo vuoden 2007 puolella, joten hoppu alkaa olla. Myllyojahan on hävittänyt, yhdessä Walleniuksen kanssa? asiakaskertomuksen vuoden 2007 osalta kokonaan, ja sitten kirjoittaneet oman versionsa joulukuun 17. ja 18. päivä 2008.

Tänään sain viimein paperit perheneuvolasta. Ensin piti tehdä tietosuojavaltuutetulle jonkinlainen valitus, sitten vasta lähettivät. Väittävät kyllä lähettäneensä jo keväällä väärällä osoitteella. Tiedä sitten, kun postinjakajat eivät oikein osaa tätä osoitettakaan? Voi olla jopa tottakin siis, ensimmäiset totuuden sanat Uudenkaupungin kaupungin sosiaalitoimelta? :) Uskoo kuka uskoo?

Samalla sitten paljastui, että perheneuvolan psykologi (poistin nimen koska sani selityksen joka kuulosti uskottavalta?) on lukenut asiakaskertomusta

12.4.2011 klo 10:31:35

Erikoista, kun en ole edes asunut enää Uudessakaupungissa? Enkä moisesta psykologista kuullutkaan? Tulee jotenkin mieleen tämänpäiväinen uutinen:

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/moni-vankilatyontekija-katsoi-luvatta-matti-nykasen-vankilatiedot/art-1288426766159.html

Pitääpä huomenna tutkia asiaa hiukan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti