torstai 16. helmikuuta 2012

Haapalehto

No niin, nyt sitten on Haapalehto nimetty syyttäjäksi tähän Auerin juttuun. Sinänsä erikoista, koska valtakunnansyyttäjänvirastossa on meneillään tutkimus Haapalehdon täälläkin aiemmin kuvatuista toimista.

Se että Haapalehto nimetään tällaiseen juttuun, kertonee jo etukäteen todetaanko hänen menetelleen virkjavelvollisuutensa vastaisesti minun lasteni asiassa?

Lienee selvää, ettei jatkuvasti julkisuudessa oleva syyttäjä voi tulla todetuksi rikolliseksi? Sellainenhan Haapalehto on, suorananinen tyhmyys ei voi tulla kyseeseen tuohon asemaan hankkiutuneelta ihmiseltä. Muillakaan avuilla Haapalehto tuskin on asemaansa päässyt.

Jätin eilen Kalle kyhän (joku päällikkö syyttäjänvirastossa, nimitti Haapalehdon Auerin juttuun) puhelinvastaajaan viestin jossa kysyin tiesikö hän tutkinnasta kun teki valintansa? Ei ole vastausta kuulunut, kumma kyllä.

Tämä tarkoittaa sitä, että viikonlopuna aikana teen Haapalehdosta rikosilmoituksen, ja toimitan sen Helsingin poliisille. Soitin sinne, ja olisin varannut mennäkseni esittämään asian kunnolla, mutta se ei kuulemma ole mahdollista. Pitänee silti harkita jos maanantaina menisi illalla tekemään ihan henkilökohtaisesti?

Oikeuslaitoksen sivuilla on laskuri jolla voi laskea oman ulosottonsa määrän. Voin siis laskeskella etukäteen mitä minulle jää rahaa, jos häviän kaikki oikeudenkäynnit, joiden lista alkaa jo olla aika pitkä. Ensimmäisiä pitää käynnistellä jo alkuvuodesta, ja viimeisiin on vielä aikaa viisi vuotta. Virkarikokset vanhenevat viidessä vuodessa, siitä tuo aikahaarukka.

Eli Myllyoja pääsee viimeistään vuoden päästä käräjille vastaamaan väärennöksestä ja väärästä valasta. Sitten on Wallenius, Karvinen ja se toinen Päivi, Soikkeli-Jakoaho sekä Kati Heiskanen. Väliin sitten Sanna-Kaisa Lehto-Mäkelä ja Pentti Lönnroth, Ulla Wuotila. Poliisi Soisalo on tosiaan ihan alkupäässä, meinasi jäädä pois. Poliisi Kukko, syyttäjät Lindfors ja Puhakka, Haapalehto, suurimmat rikolliset mainitakseni.

Ensin pitää kyllä Jonkka (oikeuskansleri) saada valtakunnanoikeuteen.

Jos ei jotain todella ihmeellistä tapahdu niin näin se menee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti