perjantai 9. maaliskuuta 2012

Haapalehdosta vielä ja muusta

Päätin lykätä tutkintapyyntöä/rikosilmoitusta siihen saakka että valtakunnansyyttäjänviraston selvitys Haapalehdosta valmistuu. Tai siihen, että Haapalehto alkaa esiintyä Auerin jutussa, saa nähdä.

Mielenkiintoista on, että Juha-Mikko Hämäläinen on ensin kertonut selvityksen tms. valmistuvan ennen vuodenvaihetta 2011-2012, mutta nyt viimeksi sitten lupasi pääsiäiseksi. Voisi melkein epäillä että päästävät tahallaan alkuperäiset rikokset vanhenemaan? Joka tapauksessa merkillistä toimintaa luvata ja sitten taas luvata, mitään ei silti tapahdu. Tekisi mieli kannella Hämäläisestä johonkin, mutta luultavsti se vain lykkäisi tutkintaa, eli lykätään :)

Haapalehto ei ole halunnut antaa vastinettaan toimistaan lainkaan, joten pitänee muuten vain lähettää Hämäläiselle tallenteet puheluista Haapalehdon kanssa. Niistähän selviää ettei Haaplaehto ole antanut minkäänlaista painoarvoa todisteille.

Poliisi Markku Kukon perusteet kun eivät kestä edes tähtien tuiketta, päivänvalosta puhumattakaan. Ainoaksi perusteeksi niin Haaplaehdolle kuin Kukolle jää aineiston suuri määrä, ja siis kustannusparuste.

Tätä voisi verrata johonkin talousrikokseen joka jätettäisiin tutkimatta suuren työmäärän takia? Onko joku kuullut tällaisesta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti